Activ Baby Bayimolurmusun fuarında Sektörel Haber Merkezine konuştu

Activ Baby Eskişehirde 2 mağaza birden açtı.

bayilik veren mağazalar, bayilik veren markalar, bayilik veren ünlü markalar, bayilik veren yabancı firmalar, bayilikler aranıyor, bayilikler ve franchisingler, bebek giyim bayilik verenler, en iyi bayilik fırsatları, en popüler bayilikler, en uygun bayilik veren firmalar, en uygun bayilikler, en uygun franchise, franchising bayilik verenler, ucuz bayilik verenler, alınabilecek bayilikler, bayilik ve franchising, bayilik veren kuruluşlar, en iyi franchise markaları, en iyi franchise veren firmalar, en ucuz franchise, en uygun franchising, franchıse veren firmalar, franchise veren markalar, karlı bayilik verenler, sermayesiz bayilik verenler, ucuz franchise, ucuz ve karlı bayilikler, uygun bayilik veren firmalar, uygun fiyata bayilik veren firmalar, yeni bayilik verenler, bayilik veren giyim markaları, bayilik veren yerler, en iyi bayilikler, en ucuz bayilikler, franchise veren, franchising bayilik veren firmalar, uygun bayilikler, bayilik fırsatı, bölge bayiliği veren firmalar, en ucuz bayilik veren firmalar, franchise şirketleri, sermayesiz bayilikler, ucuz bayilik veren firmalar, bayilik fırsatları, bayilik verenler, ucuz franchising, bayilik ücretleri, bayilik arıyorum, bayilikler verilecek, bayilik verilecek, bayilikler arıyorum, franchise veren firmalar, internet bayiliği veren firmalar, konsinye bayilik veren firmalar, franchise bayilik veren firmalar, yeni franchise veren firmalar, franchise veren şirketler, bayilik veren firmalar ilanları, bayilik al, bayilik franchise veren firmalar, bayilik veren şirketler, franchise almak istiyorum, bayilik veren firmalar, bayilik vermek, franchise verenler, franchise işler, franchising verenler, yeni bayilik fırsatları, karlı bayilikler, franchising veren, en karlı bayilikler, bayilik veren fırmalar, franchising bayilik, bayilik veren sirketler, sermayesiz bayilik veren firmalar, bayilik fiyatları, ucuz bayilikler, franchising ücretleri, iş fikirleri bayilik, franchising veren firmalar, teminatsız bayilik veren firmalar, iş fırsatları bayilik, yeni iş alanları bayilikler, xml bayilik, xml entegrasyonu, bayilik fikirleri, yeni bayilik veren firmalar, iş fırsatları bayilikler, yeni bayilik, franchise bayilikler, franchise, bayılık veren fırmalar, iş fırsatı bayilikler, bayim olur musun, girişimcilere yeni iş fırsatları bayilik, yeni iş fikirleri, bayilikler



XML veren bebek firmaları sayfasından tüm firmaları görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Comments

  1. eskişehirde 2 bayilik açarak pazara çok hızlı giriş yaptılar, ürün çeşitlilikleri ve kaliteleride gerçekten çok iyi. orta sınıf bir anne olarakta fiyatlarını çok uygun buluyorum. umarım bu şekilde çalışmaya ve büyümeye devam ederler. Şikayet edilcek 1 noktaları bile yok

    ReplyDelete
  2. neden bir sürü şikayet sitesi varken, aktifbebek xml inden şikayet edilsin? Sonuçta burada iş yapmak isteyen girişimcilerin iyi bir araştırma yapmasını gerekli ve sağlıklı buluyorum.

    ReplyDelete
  3. neden bir sürü şikayet sitesi varken, aktifbebek xml inden şikayet edilsin? Sonuçta burada iş yapmak isteyen girişimcilerin iyi bir araştırma yapmasını gerekli ve sağlıklı buluyorum.

    ReplyDelete
  4. Tabi bayilik alacak kişilerine tavsiyem, pazar lokasyon analinizi yapmaları, finansal portrelereni gerçekçi bir şekilde hesaplayarak Activ Baby Store sistemine dahil olmaları gerekmekte.

    ReplyDelete
  5. Asıl etkileyici olan, bence "Çifte bayilik" yani "Click and Brick" uygulaması. Bu nedir dediğinizi duyar gibiyim: hemen açıklayayım Fiziksel bir mağaza ve internette sanal mağaza.

    ReplyDelete
  6. İzmir'dede açılıyor, sanırım yakında mağaza açabilceğimiz bir yer kalmayacak? çok hızlı büyüyen bir firma, evet fırsatlar güzel ama gerçekten merak ediyorum bu kadar hesaplı ve büyük bir fırsat mı?
    Neredeyse her hafta bir bayilik açılması gerçekten ilginç

    ReplyDelete
  7. Hem müşteriye yaklaşımları hemde samimi oluşları çok güzel bir durum. Activ baby sayesinde bu sektördeyim ve kazançlıyım.

    ReplyDelete
  8. BOLU DA AÇMAK İSTİYORUM BİLGİ ALABİLİR MİYİM

    ReplyDelete
  9. eskişehir de mağaza açmak istiyordum ancak eskişehir de 2 mağaza birden açılmış bile üçüncüyü açma şansımız var mıdır? anne bebek ürünleri çünkü her zaman herkes için gerekli çok tutacağını düşünüyorum

    ReplyDelete
  10. mağaza açmak için çok mu büyük dükkan gerekiyor benim eşimle yürüttüğümüz butik bir dükkanımız vardı activ baby ile franchise için görüşmeyi düşünüyoruz ama dükkanın küçük gelip gelmeyeceğinden endişeliyiz bilgisi olan birileri var mı franchise için başvurmadan en azından bu konuda biraz bilgi sahibi olmayı istiyorum.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Aktifbebek XML i hata oranı %1... peki bu nasıl oluyor?... işte cevabı:

bebek xml i veren firmalardan hangilerini tavsiye edersiniz?