XML veren bebek firmalarından aktifbebek reklamı... sonuna kadar izleyin



Comments

  1. e ticarete girmeyi düşünüyordum,aklımda iki sektör vardı tekstil ve anne bebek aralarında seçim yapamıyordum. Çok bilgi sahibi de olmadığımdan iki sektörün de öncü firmalarıyla görüştüm. aktif bebek gerek kurumsallığı gerek ürün çeşitliliği ile bana hem güven hem de bir bakış açısı kazandırdılar. Artık e ticaret ile ilgili geleceğe dair çok daha bilgi sahibiyim. aktif bebek te sadece bir bayi değil bir dost gibi karşılanacağınıza kefil olabilirim.umarım en kısa sürede bende aktif bebek ailesinin bir ferdi olarak e ticarete başlayacağım

    ReplyDelete
  2. Gerçekten de çok etkileyeici çalışma şekillleri var.Tek bir arama veya tık uzağınızdalar çok ilgililer. Xml almanın belki karlı olamayacağını düşünebilirsiniz ama kısa süre çok fazla kar sağlıyacağınıza eminim anne-bebek sektörü bildiğiniz üzere hiç bitmeyecek bir sektör. Size tek tavsiyem hemen harekete geçin ve iletişime kurun.

    ReplyDelete
  3. merhaba.2 çocuğumuz var.eşim çalışmak istediği için ilk bakıcı fiyatlarına baktık ve bize bayağı maliyetli geldi. Onun için en mantıklısı eşime evden çalışa bileceği bir iş bulmak diye düşündüm.Bir annenin bebek doğduğu andan itibaren sürekli içiçe olduğu şey doğal olarak bebek ve anne ürünleri.Bizimde kararımız bu yüzden bebek sektörü oldu. Aktif bebek ise ürün çeşitliliyi ve dünya markalarını birarada bulundurmasıyla en beğendiğimiz iş ortağı oldu. 1 senedir çalışıyoruz. Başlangıçta bazı sorunlar oldu ama şimdi tahminizden daha iyi gidiyor. teşekkürler Aktif bebek.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Aktifbebek XML i hata oranı %1... peki bu nasıl oluyor?... işte cevabı:

bebek xml i veren firmalardan hangilerini tavsiye edersiniz?